pondělí 23. května 2016

Ochrnutý Péťa

Nedávno se na internetu objevilo, že Soukalová a Koukal přispěli na malého Péťu. Je to od nich hezké a zároveň je to smutné. Blog o Péťovi.
Malý Péťa v roce 2015 ochrnul po autonehodě. Auto řídil jeho táta, který na tom zdravotně nebyl úplně nejlíp. A jak to vím? To si zatím nechám pro sebe a budu pokračovat v tom, co vám chci říct a proč jsem naštvaná.

V autě seděla i jeho manželka. Té je něco kolem třiceti. Jemu bylo necelých padesát. Asi víte, co tím chci asi říct. Péťa byl pár minut bez kyslíku, má v podstatě všechny končetiny ochrnuté a dýchá přes hadičku (pardon, že to nevím... nejsem zdravotník). Prostě je jeho stav velmi vážný, ale funguje mu mozek, což je pozitivní. Jeho matka měla nějaká menší zranění. Otec zemřel na místě.
Jeho matka ... Monika, si vzala svého zesnulého manžela těsně po tom, co zvládla roztrhat a zničit jeho předchozí manželství.
Před tou nehodou se měla skvěle. Tolik peněz si ani nedovedete představit. Dala mu syna (dalšího).
Ale teď, co mě opravdu naštvalo ... lidé dávají peníze ženě, která dědí. Která zdědila strašně moc peněz a zřejmě ještě nějaké dostane. Nebydlí v bytě, bydlí v luxusním třípatrovém baráku!
Víc vám nemůžu říct, i když strašně chci.
"Dejte peníze lidem, kteří to opravdu potřebují.", ale nejdřív si je proklepněte.

Článek na blesku
Jestli chcete vědět víc, napište a já vám to ještě kdyžtak zkusím víc přiblížit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za Koment ;)