neděle 29. května 2016

10 seriálů, který stojí za to!

Je mnoho seriálů, který jsem rozkoukala a který jsem i dokoukala. Proto vám dám teď pár typů na seriály, který opravdu stojí za to!


1. Dr. House

Tento seriál jsem dokoukala. Jednu chvíli jsem dávala třeba dva nebo tři díly za den, což je celkem dost. Díly jsou po 45 minutách. Pokud by jste, ale nevěděli, kdo je Dr. House a o co tam jde, tak tady je rychlé shrnutí:Dr. Gregory House si k pacientů dovolí cokoliv a je mu jedno, co si o něm myslí ostatní. Má vynikající pověst diagnostika. Proto ho hledají lidé z různých částí země. Ne vždy jsou jeho metody ale účinné. Zachraňovat životy je jeho poslání. Rovnou vám ale řeknu, že první série jsou nejlepší!


2. Sabrina - mladá čarodějnice

Je to sice starší seriál, ale já ho zbožňuju. Řekla bych, že je spíše pro holky. Což pochopíte, až se na něj kouknete. Je to komedie o čarodějnici a musím říct, že je to bomba! 
Sabrina je mladá holka, která žije u tetiček. V jejích 16ti se dozví, že je čarodějnice a co vše to obnáší se bude dozvídat postupem času. Příběh začíná na začátku střední školy a končí na konci vysoké.


3. The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

Seriál, který určitě musíte vidět. Komedie, která nezná hranice!
Dva fyzici Leonard a Sheldon rozumí úplně všemu, od nepřekonatelné gravitace černých děr po spletitou strukturu atomů. Jenže když vezmete ty atomy a zformujete z nich ženu, jsou oba vědátoři v koncích. Když se do sousedního bytu přistěhuje Penny, žena se všemi atomy na těch pravých místech, začne se soukromý vesmír pánů Leonarda a Sheldona rozpínat do netušených rozměrů.
V tomhle případě stojí všechny díly za to! Ty první jsou samozřejmě nejlepší, ale ty ostatní jsou taky skvělé.


4. Byl jednou jeden... vynálezce

Jestli se chcete něco nového naučit a nebaví vás čtení, tak určitě doporučuji tohle! Já studuji fotografii a tenhle seriál mluví o hodně umělcích, které budu potřebovat. Tento malovaný seriál je francouzský a existuje jak anglický tak český dabing. 



5. Simpsonovi

Určitě všichni znáte, ale já to i tak nemůžu vynechat! Doporučuji se na to kouknout v originále, ať se taky naučíte trochu anglicky.


6. Pretty Little Liars (Prolhané krásky)
Holky, pokud máte rády záhady a tajemství, tak je tohle přímo pro vás! 
Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... A!!


7. The Vampire Diaries (Upíří deníky)

Další holčičí krvelačný seriál. Dokoukala jsem ho tuším do sedmé série, pak jsem to vzdala. První díly jsou vždy nejlepší ;) Jukněte na něj.
Byl by to klasický upíří příběh, kde se starodávný upír Stefan přistěhoval do malého městečka Mystic Falls kdesi v amerického lesích, a zamiloval se tam do krásné mladé dívky Eleny. Jenže děj se komplikuje, lidé umírají a na scéně se objevuje upírův zlý bratr Damon. Dávné spory se vzedmou, když i on najde zalíbení ve stejné dívce.
Jestli se děsíte toho, že je to horor, tak protože je tam krev a zabíjení ... ale toho se opravdu bát nemusíte, protože jsou horší horory!


8. The Originals

Tento seriál navazuje na Upíří deníky. Takže koukněte se na prvních asi pět sérií a pak se můžete koukat na tenhle :) Taky stojí za to (pozor krev! :D )


9. 2 $ocky

Skvělá komedie ze světa brooklynu. 


10. Victorious

Komedie točená stylem "pro děti", ale mě se to líbí. Celý seriál jsem si stáhla v angličtině a musím říct, že je jen pár slov, kterým sem nerozuměla ;) . 



Díky za přečtení toho článku. Pokud vás tohle baví a máte nějaké připomínky, popřípadě nějaký sriál, napište do komentáře :) Budu moc ráda!!!!

1 komentář:

  1. Upíří deníky nemusím, ani ta Sabrina není úplně cool, ale se zbytkem souhlasím!
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat

Díky za Koment ;)